Nieuwe trainer RKSVV: Ban Labyed

Onze nieuwe trainer Ben Labyed stelt zich voor:

Beste leden en vrijwilligers van R.K.S.V.V.

Middels deze weg wil ik mijzelf graag voorstellen als nieuwe hoofdtrainer van uw club voor het seizoen 2023/2024.
Mijn naam is Ben labyed, 66 jaar oud en woonachtig in Heerlen. Ik ben getrouwd, heb kinderen en kleinkinderen.

Mijn trainerscarrière is 28 jaar geleden begonnen bij V.V. Schaesberg (1e klas), voorheen R.K.O.N.S. in Landgraaf. Vervolgens heb ik diverse senioren en jeugdteams van alle leeftijdscategorieën getraind in parkstad Limburg (14 clubs in totaal).
Ik ben in het bezit van het KNVB diploma TC 3. Momenteel ben ik actief als assistent trainer van het 1e elftal van V.V. Spaubeek (3e klas Zondag).

Ik ben een sociale, ambitieuze en gedreven trainer. Als persoon ben ik oprecht en makkelijk benaderbaar. Als trainer speel ik graag aanvallend voetbal en heb ik een duidelijke visie. Ik vind het belangrijk dat er een goede sfeer is binnen het team. Tevens werk ik graag samen met andere trainers, begeleiders en het bestuur. Tijdens wedstrijden ben ik rustig en observerend om per individu, per linie en als team te kijken wat het beste werkt. Op het trainingsveld ben ik dominant en probeer ik wedstrijd echte situaties na te bootsen. Daarbij maak ik gebruik van aanvallende en verdedigende spelprincipes. Ik probeel mijn speelwijze de perfectioneren middels gevarieerde (tactische) spelvormen, met en zonder bal. Indien nodig, pas ik mijn strijdplan aan aan de tegenstander.

Ik ben blij en trots de kans te hebben gekregen om bij R.K.S.V.V. als hoofdtrainer aan de slag te gaan. Ik kijk er naar uit om de spelers en vrijwilligers te ontmoeten en er een mooi en sportief seizoen van te maken.

Vriendelijke groet,
Ben Labyed

Vacature nieuwe trainer

RKSVV zoekt trainer/coach voor eerste elftal

RKSVV Swartbroek is op zoek naar een gedreven hoofdtrainer voor RKSVV 1 vanaf het seizoen 2023-2024. De relatief jonge selectie komt uit in 5e klasse – C waar ze op dit moment op een tevreden 5e plek staan. Onder leiding van Piet Hoebergen strijden de spelers dit seizoen nog voor een periodetitel. Aan het eind van dit seizoen zal Piet Hoebergen na 6 seizoenen afscheid nemen van de club.

RKSVV Swartbroek is een relatief kleine, maar sfeervolle club, gelegen in kerkdorp Swartbroek in gemeente Weert. RKSVV bestaat op dit moment uit 4 teams, waarvan 1 damesteam en 1 veteranenteam. Het tweede team van de club is in het seizoen 2021-2022 kampioen geworden. Dit seizoen komen ze uit in de 6e klasse – 14, waar ze meedoen om een plekje in de middenmoot.

De trainer die wij zoeken:

  • Is communicatief vaardig naar spelers, begeleiding en bestuur op een hedendaagse manier;
  • Heeft een uitgesproken spelopvatting en is in staat om deze, in samenspraak met en afgestemd op de kwaliteiten van het team, tot uitvoering te brengen;
  • Zorgt voor optimale fitheid van spelers door weloverwogen seizoens- en trainingsopbouw;
  • Is in staat de jonge, talentvolle groep een volgende stap in de ontwikkeling te laten maken;
  • Verzorgt de trainingen van het eerste elftal (optioneel de hele selectie) op dinsdagen en donderdagen;
  • Coacht en begeleidt het eerste elftal op wedstrijddagen.

Mocht je interesse hebben of heb je behoefte aan meer informatie, neem dan contact op met voorzitter Will van de Boel (0651362764) of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor actuele informatie kun je ook een kijkje nemen op onze website www.rksvv.nl.

Ereleden RKSVV

Vrijwilligers zijn de kurk waarop RKSVV drijft. Zonder al die bestuurders, commissieleden, scheidsrechters, coaches, begeleiders, terreinknechten, barmensen en ga zo maar door zou er geen wedstrijd gespeeld worden. RKSVV koestert al deze mensen die zich vrijwillig verdienstelijk maken voor RKSVV Swartbroek.

Een speciale catagorie vrijwilligers zijn ereleden. Deze mensen hebben zich op vele vlakken langdurig ingezet voor RKSVV Swartbroek.

Erevoorzitter
Foto Jo Jacobs. Benoemd in 1990
Ereleden

Leo Nouwen

Benoemd in: 2022-2023

Piet Nouwen

Benoemd in: 2022-2023

Kaartavonden seizoen 2023 - 2024

Kaartavonden seizoen 2023 - 2024

Het kaartseizoen 2022 - 2023 zit er weer op de dagprijzen en eindprijzen zijn weer uitgereikt. Hopelijk kunnen we weer alle kaarters van afgelopen jaar en misschien ook weer nieuwe kaarters begroeten zodat we er toch weer in slagen om elke avond minstens 6 tafels te hebben. Dank aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt en wie weet tot volgend jaar. 

Onderstaand de datums waarop we weer beginnen voor het jaar 2023 - 2024. Dit uiteraard onder voorbehoud.

Ook dit jaar organiseert RKSVV i.s.m. schutterij St.Cornelius weer 10 kaartavonden ( kruisjassen ) op de vrijdagavond die altijd om 20.00uur beginnen. Onderstaand zien jullie wanneer er gekaart wordt

De eerste kaartavond van het seizoen 2023 - 2024 is op vrijdag 20 oktober 2023 om 20.00uur in de kantine van de schutterij.

Aangezien we niet van alle kaarters een adres/telefoonnummer hebben is het wenselijk voor diegene die dat wel weten om dit voor de eerste keer door te vertellen aan andere kaarters en dan zorgen wij er voor dat op de eerste kaartavond papieren klaar liggen met de rest van de datums.

Schutterij                                        RKSVV

1e   kaartavond 20 oktober 2023          2e   kaartavond  3 november 2023             

3e   kaartavond 17 november 2023      4 kaartavond   1 december 2023             

5e   kaartavond 15 december 2023      6e   kaartavond  29 december 2023

7e   kaartavond 19 januari 2024          8e   kaartavond 2 februari 2024   

9e   kaartavond 16 februari 2024        10e  kaartavond 1 maart 2024

Er zijn mooie dagprijzen te winnen en komt men 7 keer of meer dan dingt men mee naar een van de eindprijzen waarvoor de 7 hoogste scores tellen.                      

Zegt het voort want hoe meer zielen hoe meer vreugde.

Sportplaatjesactie Albert Heijn

Sportplaatjesactie Albert Heijn

Op maandag 12 september start de sportplaatjesactie bij de Albert Heijn Heerschap supermarkten. Acht weken lang kan er gespaard worden voor lokale helden van maar liefst 17 sportverenigingen uit de omgeving. De aftrap wordt gegeven door Boudewijn Zenden tijdens het winkelwagen schieten op zaterdag 10 september bij Albert Heijn Heerschap Leuken en zondag 11 september bij Albert Heijn Heerschap Heythuysen. 

Sportplaatjesactie

In Weert, Nederweert en Leudal zijn vele lokale sporters door het dolle heen. Vanaf maandag 12 september kunnen de inwoners van de drie gemeentes sparen voor de lokale helden en heldinnen van maar liefst 17 verschillende sportverenigingen!

Sparen is heel eenvoudig. Bij elke besteding van €15,- aan boodschappen ontvangt de klant een setje sportplaatjes. Op deze manier is de actie heel laagdrempelig en is het eenvoudig om het album vol te krijgen. De actie loopt tot en met zondag 6 november 2022. Ieder lid van een vereniging dat op de foto is gegaan krijgt een gratis gepersonaliseerd album. Er worden zo'n 5000 gratis albums versterkt. De losse algemene albums zijn verkrijgbaar in de winkels voor maar €4,99.

Voor iedere vereniging is een uniek verzamelalbum gemaakt met daarin de clubleden. In totaal zijn er bijna 4.000.000 plaatjes gedrukt! Meer dan genoeg om voor alle verzamelaars het album compleet te maken. Voor de spaarders die het in de spaarperiode van 8 weken niet lukt om het album vol te krijgen wordt er na afloop van de actie nog een grote ruilbeurs georganiseerd.

Albert Heijn Heerschap Leuken
  • RKSVV Swartbroek
  • VV DESM
  • RKTVV Crescentia