Wedstrijdverslag RKSVV VR1 18+ van 18 september

Na dik 9 maanden konden we weer aan de slag voor onze eerste competitie speelronde in het najaar van 2020 en moesten we afwachten waar we stonden nadat we al die tijd alleen maar getraind hadden en verder geen wedstrijden hebben gespeeld.

Het werd geen gemakkelijke avond waarin we slechts 1 punt wisten te behalen uit 4 wedstrijden. In de eerste wedstrijd tegen MVC'19 behaalde we dat eerste punt door een 0-0 gelijkspel. De eerste kans in deze wedstrijd was voor Laura maar haar schot van te grote afstand was een makkelijke prooi voor de keepster. Els die deze wedstrijd keepte omdat Daniqeu iets later was deed dit met verve en hield haar doel schoon.

De daarop volgende 3 wedstrijden werden telkens met 1 doelpunt verschil verloren. Tegen RKSVN kwamen we via een goal van Daphne na een 1-0 achterstand op gelijke hoogte. Maar enkele minuten later was het toch RKSVN die de winnende goal scoorde.

Tegen SVO Sporting Peel en Maas ( wat een naam ) verloren we ook nu met 1-0. In deze wedstrijd kregen we ook kansen maar het net werd niet gevonden en ondanks enkele mooie reddingen van Daniqeu lukte het ons niet om tot een punt te komen.

In de laatste wedstrijd die goed op en neer ging kwamen we pas laat op een 1-0 achterstand en omdat de keepster van RKDSO een schot van Daphne vlak voor het einde knap uit de benedenhoek pakte bleven we ook nu met lege handen achter.

Kort samengevat met 1 punt zijn we zeker te kort gedaan want omdat we bij vlagen leuk voetbal lieten zien had er meer ingezeten. Maar de tegenstanders zijn van een andere kaliber als we voorgaande jaren gewend waren en we zullen alle wedstrijden vol aan de bak moeten om tot mooie resultaten te komen. Maar daar hebben we uiteraard vertrouwen in.

Dank aan alle toeschouwers ( een 25 in getal ) die de rit van Swartbroek naar Maasbree hebben gemaakt om ons aan te moedigen en hopen dat ze de volgende wedstrijden er ook weer bij zullen zijn.