Oproep Rabobank Samen Sterker

Stemmen kan van 3 t/m 17 oktober !!

RKSVV doet dit jaar weer mee aan de Rabobank Samen Sterker actie. Als bestedingsdoel hebben we dit jaar gekozen voor de organisatie van een Swartbrookse daag voor alle verenigingen en inwoners van Swartbroek.

Elk lid van de Rabobank heeft een persoonlijke kaart ontvangen met een unieke stemcode. Met deze code kunnen vijf stemmen worden uitgebracht op diverse verenigingen die zich hebben aangemeld. Stemmen kan via:

https://www.mijnbankenik.nl/weert/samensterker

We doen een oproep aan al onze leden, dorpsgenoten, familie en vrienden om de stem niet verloren te laten gaan en te stemmen op RKSVV (maximaal 2 stemmen). Naast RKSVV doen er nog diverse Swartbrooker verenigingen mee aan de actie.

Swartbrookse daag

Wij hebben als vereniging het voornemen om in het voorjaar van 2018 samen met andere verenigingen in Swartbroek een Swartbrookse daag te organiseren, voor de leden van de Swartbroekse verenigingen en overige inwoners van Swartbroek.

Wij hebben inmiddels een vergadering opgezet met (bijna) ALLE verenigingen van Swartbroek om te praten over de organisatie en invulling van de Swartbrookse daag. Deze staat gepland op donderdag 12 oktober om 19:30 in de Corneel.

Mocht je interesse hebben om hierbij aan te schuiven, dan ben je van harte welkom. Ideeën over de invulling van de Swartbrookse daag zijn uiteraard van harte welkom.