Sportplaatjesactie Albert Heijn

Sportplaatjesactie Albert Heijn

Op maandag 12 september start de sportplaatjesactie bij de Albert Heijn Heerschap supermarkten. Acht weken lang kan er gespaard worden voor lokale helden van maar liefst 17 sportverenigingen uit de omgeving. De aftrap wordt gegeven door Boudewijn Zenden tijdens het winkelwagen schieten op zaterdag 10 september bij Albert Heijn Heerschap Leuken en zondag 11 september bij Albert Heijn Heerschap Heythuysen. 

Sportplaatjesactie

In Weert, Nederweert en Leudal zijn vele lokale sporters door het dolle heen. Vanaf maandag 12 september kunnen de inwoners van de drie gemeentes sparen voor de lokale helden en heldinnen van maar liefst 17 verschillende sportverenigingen!

Sparen is heel eenvoudig. Bij elke besteding van €15,- aan boodschappen ontvangt de klant een setje sportplaatjes. Op deze manier is de actie heel laagdrempelig en is het eenvoudig om het album vol te krijgen. De actie loopt tot en met zondag 6 november 2022. Ieder lid van een vereniging dat op de foto is gegaan krijgt een gratis gepersonaliseerd album. Er worden zo'n 5000 gratis albums versterkt. De losse algemene albums zijn verkrijgbaar in de winkels voor maar €4,99.

Voor iedere vereniging is een uniek verzamelalbum gemaakt met daarin de clubleden. In totaal zijn er bijna 4.000.000 plaatjes gedrukt! Meer dan genoeg om voor alle verzamelaars het album compleet te maken. Voor de spaarders die het in de spaarperiode van 8 weken niet lukt om het album vol te krijgen wordt er na afloop van de actie nog een grote ruilbeurs georganiseerd.

Albert Heijn Heerschap Leuken
  • RKSVV Swartbroek
  • VV DESM
  • RKTVV Crescentia