RKSVV zoekt spelers voor bezetting 4 elftallen

RKSVV is nog op zoek naar spelers om een goede bezetting te houden voor haar vier seniorenelftallen. Nu we richting het einde van het seizoen gaan, hebben een aantal spelers te kennen gegeven te twijfelen of ze volgend jaar doorgaan. Gelukkig hebben we ook al een aantal nieuwe spelers mogen verwelkomen die volgend jaar komen voetballen. Om een goede bezetting te houden voor alle vier de herenelftallen, zijn alle nieuwe spelers welkom.

Op donderdag 31 mei zal een inlooptraining worden gehouden door de nieuwe trainer Jef Vels, waar iedereen welkom is. In de week daarna (dinsdag 5 juni en donderdag 7 juni) zal één week getraind worden, waarbij ook iedereen welkom is en kennis kan maken met RKSVV en de nieuwe trainer.

Een andere mogelijkheid om alvast kennis te maken met RKSVV is bij de BBQ op zondag 20 mei, wanneer RKSVV 1 haar laatste thuiswedstrijd van het seizoen speelt tegen SVVH.

Heb je interesse of ken je iemand die graag wil voetballen bij RKSVV, laat dit dan weten. Aangezien de verenigingen in het dorp het toch al moeilijk hebben om leden erbij te krijgen is het ook een mogelijkheid voor alle nieuwe inwoners van Swartbroek om via het voetballen kennis te maken met andere dorpsbewoners. 

Iedereen die interesse heeft om bij RKSVV te komen voetballen kan contact opnemen met een van de bestuursleden (of heel gemakkelijk via Whatsapp op 0683330343).