Boekoel 35+1 - RKSVV 35+1 0 - 2

Vandaag moesten we vroeg op pad want de aanvangstijd in Boekoel was al om 9.30uur. Misschien was dat wel de reden dat we er in slaagde om voor de rust geen enkele kans te creƫren. Boekoel een grote, fysieke ploeg kwam het beste voor de dag en na 10 minuten dachten ze op 1 tegen 0 te komen maar onze stand in grensrechter Henrie ( Jacques was namelijk geblesseerd ) vlagde gedecideerd voor buitenspel wat het trouwens ook was. Toen binnen het kwartier een speler van Boekoel geel kreeg dachten we iets beter in de wedstrijd te komen maar niets was minder waar want het enigste gevaar van RKSVV kant was een kopbal van Ronald Br die ongeveer bij de cornervlag terecht kam. Wij daarentegen hadden geluk dat Gabi goed stond opgesteld door een kopbal uit een corner met de voeten wist tegen te houden. Ook Samir moest voor de rust nog voor 10 minuten naar de kant vanwege mekkeren nadat de prima fluitende scheidsrechter ons al een vrije schop had toegekend. In de rust werd er op gehamerd om rustig te blijven want slechter als voor rust kon toch niet. We kwamen binnen 2 minuten al op een 1 - 0 voorsprong. Een pass van Nick V op Mathe was perfect en de daarop volgende voorzet werd door Samir omgezet in een doelpunt. De rust kwam terug in het spel en nu was het RKSVV wat de rest van de wedstrijd het spel dicteerde.Een schot van Nick V was een prooi voor de keeper en Ronald Br kopte tegen de lat na een voorzet van Roger in de rebound slaagde Samir en Nick V er ook al niet in om de doelman te passeren. Het tweede doelpunt kon niet uitblijven en na 50 minuten omspeelde Samir de doelman en schoof de bal in het lege doel. Dat hij daarna nog een vrije kopbal naast kopte deerde ons niet meer. De wedstrijd werd daarna vakkundig uitgespeeld en we behaalde dan ook na een dramatische eerste helft toch nog een overwinning. Nog 2 finales te gaan waarvan de eerste op zondag 28 april als we uit spelen tegen Altweerterheide. We zullen dan van af het begin aan de bak moeten om ons zelf niet in de nesten te werken. Voor komend weekend laat de paaseieren maar smaken.