Rksvv - Rksvo = 0-4

Rksvv – Rksvo = 0-4

Vandaag moesten we duidelijk onze meerdere erkennen in koploper Rksvo.

Vanaf het begin van de wedstrijd werden we vastgezet op eigen helft door de gasten uit Ospel. Via snelle combinaties wisten zij steeds weer tot aan ons zestienmetergebied te komen, maar onze verdediging wist vooralsnog z’n mannetje te staan. Ook de gevaarlijke afstandsschoten gingen naast of over of waren een welkome prooi voor onze uitstekende doelman Lazlo. Wij kregen in de eerste helft welgeteld één schamel kansje, maar de voorzet van Mathé kon net niet worden binnen gekopt door de weer herstelde Samir. Een doelpunt van onze kant zou ook de wereld op z’n kop zijn geweest. Net toen we begonnen te denken aan een 0-0 ruststand sloegen de gasten alsnog toe. Via een mooie en snelle combinatie wist een van de voorwaartsen Lazlo in de lange hoek te verschalken; ruststand 0-1.

In de tweede helft ging het vlot. We stonden nog nauwelijks op het veld of de 0-2 was al een feit. Ondanks deze tegenvaller bleven we dapper strijd bieden tegen de vrolijk combinerende gasten. Na een kwartier moesten we helaas toch de derde treffer incasseren. Toen het een paar minuten later zelfs 0-4 werd dreigde een afstraffing. Gelukkig bleef ons deze bespaard. In het laatste kwart van de wedstrijd kregen we zelfs nog enkele kansen op een doelpunt, maar zowel de kopbal van Roger als de inzet van Gabi werden van de lijn gehaald. Ospel kreeg ook nog enkele kansen, maar omdat zij het ook wel geloofden werd de 0-4 tussenstand ook de eindstand.

Vandaag was Rksvo duidelijk een maatje te groot voor ons. Hoewel we goed weerstand hebben geboden was de nederlaag absoluut niet te voorkomen.

Volgende week wacht ons weer een pittige tegenstander. We mogen het dan in Heythuysen opnemen tegen de gelijknamige tegenstander.