Rksvv - Fc Oda = 3-6

Rksvv – Fc Oda = 3-6

Tegen de kampioen van vorig jaar in deze klasse wisten we niet voor een verrassing te zorgen. Desondanks werden we niet weggespeeld.

Vol goede moed begonnen we aan de wedstrijd, maar na drie minuten moesten we al een bittere pil slikken. Een hoekschop werd (mede door de harde wind) verkeerd beoordeeld door de weer herstelde keeper Lazlo en per ongeluk in eigen doel geslagen. Daarna waren het de gasten die het betere spel op de grasmat legden. Wij kwamen er sporadisch uit, maar wisten nog niet echt gvaarlijk te worden. Na een klein kwartiertje spelen liepen we tegen de 2e domper op. Na een kort genomen hoekschop vloog de de voorzet pardoes in het doel. Toen de gasten na ruim twintig minuten zelfs op een 0-3 voorsprong kwamen dreigde een debacle. Gelukkig kwam het niet zover. We kwamen zelfs nog een beetje terug. Na een mooie aanval wist Ronald B. met een strakke voorzet de vrijstaande Ronald Br. te bereiken, die de bal hard in het dak van de goal wist te schieten. Ruststand 1-3.

Ook in het tweede bedrijf liepen we achter de feiten aan.We waren pas een paar minuten bezig of de tegenstander had het net alweer gevonden. Na de 1-5 wisten we toch weer wat terug te doen. Het was Moad die de doelman van Fc Oda het nakijken gaf. We gingen op zoek naar meer, maar het waren wederom de gasten die wisten te scoren. Het laatste woord was echter aan ons. Nadat Moad op de paal had geschoten was het Samir die de rebound binnen wist te werken. Eindstand 3-6.

We wisten vooraf al dat het vandaag een moeilijke wedstrijd zou gaan worden. Achteraf bleek dan ook dat Fc Oda een maatje te groot was voor ons; overigens geen schande.

Dit was de laatste wedstrijd voor de winterstop. We sluiten de najaarsreeks af met vier punten uit 8 gespeelde wedstrijden. We staan daarmee helaas op de laatste plaats.

We hebben nu vrijaf tot 2 februari. Begin januari is er nog de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie waar onze teamgenoot Nick V. zijn 25-jarig jubileum zal vieren. Bij deze de oproep: laten we proberen met zo’n groot mogelijke delegatie aanwezig te zijn. Verder wens ik iedereen prettige feestdagen en een mooi begin van 2020.