Rksvv - RoodWit'67 = 8-0

Rksvv – RoodWit’67 = 8-0

Na drie wedstrijden zonder overwinning hebben we eindelijk weer eens het zoet van een zege mogen proeven, door tegen hekkensluiter RoodWit’67 uit Budel-Dorplein flink uit te halen.

De wedstrijd was net twee minuten bezig toen Nick V. uit een “slechte” corner van Mathé binnen wist te schieten. Twee minuten later was het opnieuw prijs. Nu was het Ronald B. die zijn eerste treffer van het seizoen binnen wist te schuiven. Toen Roger na acht minuten spelen de 3-0 op het scorebord wist te zetten, door een rebound simpel binnen te schieten, leek een monsterscore in de maak. De gasten waren echter niet van plan hieraan mee te werken. In het verdere verloop van de eerste helft kregen we weliswaar nog wel enkele kansen, maar aan de andere kant hadden we geluk dat zowel paal als lat geraakt werden en dat een doelpunt werd afgekeurd. Ruststand 3-0.

Na de pauze duurde het een kwartiertje voordat er weer gescoord werd. Nu was het de ingevallen Samir die de keeper uitkapte en simpel binnen wist te schieten. Het verzet van de Brabanders was hiermee gebroken. Dat gaf ons de gelegenheid om wat aan het doelsaldo te schaven. Via Samir, Daan met een mooie boogbal over de keeper en opnieuw Samir wisten we uit te lopen naar 7-0. Het laatste woord was aan Eric, die in de laatste minuut een strafschop mocht nemen en daarmee de eindstand op 8-0 wist te bepalen.

Na de ruime overwinning van vandaag kunnen we beginnen aan de winterstop. Na vijf wedstrijden hebben we 8 punten, waarmee we in de middenmoot staan.

Als het weer en corona ons goed gezind zijn pikken we op zondag 30 januari 2022 de draad weer op; uit tegen Budel, de ploeg die 1 plekje hoger op de ranglijst staat.

Voor nu: prettige feestdagen en een voorspoedig en sportief 2022!