Rksvv - Crescentia = 0-2

Rksvv – Crescentia = 0-2

Na de mooie overwinning van twee weken geleden tegen Budel waren de verwachtingen hooggespannen. Sommigen dachten stiekem alweer aan een kampioensfeestje. Na de wedstrijd van vandaag kunnen die dromen echter weer de ijskast in.

Al na vijf minuten bleek dat we het niet makkelijk zouden krijgen. De gasten uit Tungelroy wisten met een mooie pass hun snelle spits vrij voor keeper Henri te zetten. Uiterst koelbloedig schoof hij de bal naast onze kansloze doelman. Vervolgens hadden wij de overhand en ook de nodige kansen. Samir en Nick V. zagen hun inzet gepareerd door de prima optredende doelman. Ook andere pogingen gingen over en naast of waren een prooi voor de keeper. Aan de andere kant bleef het uitkijken voor de counters van de gasten; ruststand 0-1.

Wie gehoopt had dat we het tij na de pauze wel zouden keren kwam bedrogen uit. We waren wel continu in de aanval, maar echt grote kansen vielen er nauwelijks meer te noteren. Naarmate de tijd vorderde nam ook de irritatie steeds meer toe, waardoor we steeds meer tegen onszelf dan tegen de tegenstander aan het voetballen waren. De gasten kregen steeds meer ruimte en dat resulteerde een kwartiertje voor tijd in de 0-2. Het geloof in een goede afloop was hiermee vervlogen. Bijna werd het zelfs 0-3, maar dat bleef ons bespaard omdat de bal, na een mooi schot, door de lat werd gepareerd. Omdat wij ook geen potten meer wisten te breken was de 0-2 nederlaag een logische eindstand.

Vandaag kwam het euvel van ons team, het scoren van doelpunten, weer naar voren.

Volgende week, uit tegen Merefeldia, zal het beter moeten willen we een goed resultaat boeken.