RKSVV VE 1 – SV Budel VE 1 3-0

RKSVV VE 1 – SV Budel VE 1 3-0

Door afwezigheid van onze grensrechter en vaste verslag schrijver Jacques Smeets neem ik de honneurs waar om jullie van een verslag te voorzien.

Op een koude zondagmorgen wachtte na Maarheeze uit wederom een Brabantse tegenstander gehuld in het oranje op ons, daarom traden wij aan in het zwarte tenue.

We schoten gelijk uit de startblokken en met goed en af en toe zeer goed combinatie voetbal drongen we de tegenstander terug.

We kregen enkele niet te missen kansen maar toch kregen we het voor elkaar om deze met glans om zeep te helpen.

Het missen van kansen is ons dit seizoen al vaker duur komen te staan, maar gelukkig wisten Samir uit een corner de 1-0 binnen te knikken.

Budel was niet van de wijs en bleef in  de tegenstoot gevaarlijk en met een voorzet waar de wind onder kwam voorkwam de lat de gelijkmaker.

Na rust ging Budel door gelijk druk te zetten op zoek naar de gelijkmaker, maar we kwamen niet echt onder druk te staan en het spel ontspon zich lange tijd op het middenveld.

Toen Ronald Briels na een perfecte voorzet van Samir de 2 tegen 0 scoorde was het heilige vuur bij Budel verdwenen.

De penalty die wij nog kregen en binnen geschoten werd door Samir zorgde nog voor de 3 tegen 0 en was alleen nog van belang voor de statistieken.

Kortom een goede wedstrijd van onze kant met een Samir die niet alleen voor twee doelpunten zorgde maar ook heel veel ballen heeft afgespeeld!