Rksvv - Cranendonck = 0-2

Rksvv – Cranendonck = 0-2

Na een zeer matige vertoning hebben we vandaag de punten moeten inleveren bij de gasten uit Brabant.

De eerste helft speelde het spel zich grotendeels op het middenveld af, waarbij de kansen zeer schaars waren. Wellicht hadden we een penalty moeten krijgen toen Mathé tegen het gras werd gewerkt, maar de scheidsrechter wilde hier niks van weten. Na een kwartiertje viel er totaal onverwacht toch een doelpunt. Doelman Maikel wilde de bal na een terugspeelbal terug het veld in schieten, maar schoot ongelukkig tegen de rug van een tegenstander. Met een fraaie boog viel de bal pardoes in de goal; 0-1. Wij kregen voor de pauze ook nog een grote kans op een doelpunt, maar Ronald Br. wilde de bal na een mooie voorzet ineens op goal schieten, terwijl hij tijd genoeg had om de bal aan te nemen. Helaas was zijn schot een makkelijke prooi voor de doelman van Cranendonck. Verder dan dit kwamen we helaas niet. Ruststand 0-1.

Na de pauze viel er bitter weinig meer te genieten. Wij waren machteloos, terwijl de tegenstander steeds beter in het spel kwam. Het wachten was dan ook op de 0-2 en die kwam er dan ook. Na een mooie steekpass stond een van de voorwaartsen plotseling vrij voor onze goalie en die was kansloos op zijn inzet. In het laatste kwartier probeerden we er nog wat van te maken, maar verder dan een harde vrije trap van Dennis S., die prima door de keeper werd gepareerd, kwamen we niet meer.

Een terechte nederlaag tegen een tegenstander die niet veel beter was dan ons, maar wel twee keer wist te scoren.

Volgende week moeten we het thuis opnemen tegen Brevendia, de ploeg die tweede staat op de ranglijst. We zullen dan uit een ander vaatje moeten tappen als vandaag willen we enige kans op een goed resultaat hebben.