Merefeldia - Rksvv = 1-0

Merefeldia – Rksvv = 1-0

Na de fraaie overwinning van vorige week tegen de kampioenen uit Maarheeze leden we vandaag een smadelijke nederlaag tegen hekkensluiter Merefeldia, die nog geen wedstrijd gewonnen hadden.

De eerste 35 minuten waren zeer gezapig. Beide ploegen wilden wel, maar konden niet. Wij kregen welgeteld één kans. Roger kopte na een prima genomen corner van Nick V. van dichtbij tegen de keeper aan. Aan de andere kant werd een doelpunt vanwege buitenspel terecht afgekeurd. Het was dan ook niet verwonderlijk dat de scheidsrechter met een 0-0 stand voor de rust floot.

In de tweede helft schoten de gastheren fel uit de startblokken met enkele hoekschoppen als resultaat. Uit een van deze corners viel na zo’n acht minuten een doelpunt. Roger wist de bal op de doellijn nog te keren, maar via het lichaam van onze centrale verdediger Martijn liep de bal alsnog over de doellijn. Een ongelukkig eigen doelpunt. Wij probeerden hierna terug in de wedstrijd te komen, maar kansen vielen er niet of nauwelijks te noteren. Merefeldia probeerde via een tweede doelpunt de wedstrijd op slot te gooien, maar ook dat lukte niet. Al hadden we nog een uur gevoetbald een doelpunt hadden we waarschijnlijk niet gemaakt. Het was dan ook niet verwonderlijk dat de 1-0 tussenstand ook de eindstand werd.

Omdat we vandaag niet bij machte waren om een vuist te maken werden we met een terechte nederlaag naar huis gestuurd.

Over twee weken sluiten we de competitie af met de uitwedstrijd tegen Rood-Wit uit Budel-Dorplein. Hopelijk komen we dan beter voor de dag.