Rksvv - Fc Oda = 2-1

Rksvv – Fc Oda = 2-1

Na een spannende wedstrijd hebben we de eerste wedstrijd van het seizoen gewonnen.

Vanaf het begin ontspon zich een leuke wedstrijd die op en neer golfde. Kansen waren er in de eerste helft voor beide teams. Na een kleine tien minuten profiteerde Samir van een blunder in de achterhoede van de gasten. Koelbloedig schoot hij de 1-0 binnen. De gelijkmaker van de mannen uit Boshoven viel zo’n tien minuten later. Beide teams gingen verder op de ingeslagen weg, maar gescoord werd er voor de rust niet meer.

Ook de tweede helft was het aanzien meer dan waard. Beide teams gingen vol voor de winst. Wij wisten wederom als eerste te scoren. Opnieuw was het Samir die vrij voor de doelman de hoek voor het uitzoeken had. De gasten deden er vervolgens alles aan om de gelijkmaker te scoren, maar onze achterhoede en doelman Henrie wisten gelukkig het doel schoon te houden. Het laatste fluitsignaal was voor ons een bevrijding. Eindstand 2-1.

De eerste drie punten zijn binnen. Positief aan ons spel was dat er keihard geknokt werd voor elke bal. Hopelijk houden we dat de volgende wedstrijden ook vol.

Komende zondag gaan we op bezoek bij Merefeldia, de ploeg die ons vorig seizoen met een 1-0 nederlaag naar huis wist te sturen. We zijn dus gewaarschuwd!