Rksvv - Sportclub Leeuwen = 3-0

Rksvv – Sportclub Leeuwen = 3-0

In een vermakelijke en zeer sportieve wedstrijd hebben we ook de tweede thuiswedstrijd van het seizoen in winst om weten te zetten.

Door vele blessures hadden we maar 14 spelers ter beschikking, maar dat was meer dan voldoende om Leeuwen van ons af te houden. Bij afwezigheid van Samir moesten de doelpunten nu van andere spelers komen. Balazs had dat goed begrepen. Na zes minuten wedstrijd opende hij de score door van dichtbij binnen te schieten. Daarna waren wij de sterkere partij, maar tot echt grote kansen kwamen we vooralsnog niet. Pas in de 24e minuut kregen we onze tweede grote kans en opnieuw was het Balazs die scoorde. Zijn eerste twee doelpunten voor Swartbroek.

Na de pauze tapten de gasten uit Leeuwen uit een heel ander vaatje en kregen wij het steeds lastiger. Vooral de dode spelmomenten leverden gevaar op, omdat zij een aantal sterke koppers in de ploeg hadden. Gelukkig gingen alle kopballen over en naast of anders stond doelman Gabi op de juiste plek. Ook wij kregen nog enkele grote kansen, maar Balazs en Nick V. kregen de bal vrij voor de keeper niet in het doel. Toen iedereen zich wel verzoend had met een 2-0 eindstand was het Mathé die in de slotminuut, na goed doorgaan, zijn eerste doelpuntje van dit seizoen wist binnen te prikken. Eindstand derhalve 3-0.

Vandaag hebben we een goede pot op de grasmat gelegd tegen een tegenstander die zeker niet slecht was.

Volgende week gaan we op bezoek in Heibloem. Met dezelfde motivatie en werklust als vandaag behoort een succes zeker weer tot de mogelijkheden.