Rksvv - MMC Weert = 0-0

Rksvv – MMC Weert = 0-0

De eerste wedstrijd van het seizoen hebben we de punten gedeeld met MMC-Weert. In een aantrekkelijke wedstrijd wisten beide partijen weliswaar diverse malen gevaarlijk voor het vijandelijke doel te komen, maar scoren zat er niet in.

De eerste helft waren de gasten iets meer in balbezit, maar de beste kans was voor ons. Gabi werd vrijgezet voor de keeper, maar omdt hij dacht dat hij buitenspel stond was de afronding niet daadkrachtig genoeg. Aan de andere kant kwam Cas goed uit zijn doel om een kans van de Weertenaren te voorkomen.

In de tweede helft een soortgelijk beeld. Twee partijen die wilden winnen, maar de defensies van beide ploegen waren vandaag sterker dan de aanval. De grootste kans was opnieuw voor Gabi, maar wederom wist hij vrij voor de doelman niet tot scoren te komen. Omdat MMC, ondanks enkele kansjes, ook het net niet wist te vinden was de 0-0 einduitslag een terechte uitslag waar iedereen wel vrede mee kon hebben.

Volgende week moeten we op bezoek bij Budel; een totaal onbekende ploeg voor ons. Laten we met open vizier de degens kruisen dan zien we wel waar et schip uiteindelijk strandt.