Leeuwen - Rksvv = 1-1

Leeuwen – Rksvv = 1-1

Tegen kampioenskandidaat Leeuwen hebben we, na een gelijkopgaande strijd,  een verdienstelijk gelijkspel behaald.

Vanaf het begin golfde het spel op en neer, waarbij Leeuwen in het begin de betere kansen kreeg. Gelukkig voor ons wisten ze die niet te benutten. Naarmate de eerste helft vorderde kregen we steeds meer vat op hun spel. Daarbij kregen we ook een paar bescheiden kansjes. Omdat de gastheren niet tot scoren wist te komen begonnen ze steeds meer op elkaar te mopperen. Dat was zeker niet in ons nadeel. Verder dan een aantal afstandsschoten wist de thuisploeg niet te komen. Deze gingen allemaal naast, over of waren een prooi voor doelman Henrie. Zonder al te veel moeite wisten we tot de rust de nul te houden.

De tweede helft was nog maar vier minuten oud toen we plotseling op voorsprong kwamen. Samir wist op de achterlijn een duel te winnen en hij wist de bal prima terug te leggen op Nick V. die hard, maar beheerst binnen schoot; 0-1. Helaas mochten we niet lang genieten van deze voorsprong, want twee minuten later werd de bal, na een duel in het strafschopgebied, door de scheidsrechter op de stip gelegd. De pingel werd niet bijster geweldig binnen geschoten, maar helaas wist Henrie er geen hand of voet achter te krijgen. Daarna ontspon zich een open strijd, waarbij beide ploegen kansen kregen. Omdat er echter niet meer gescoord werd was de 1-1 tussenstand ook de eindstand.

Tegen de ploeg die dit seizoen kampioen wil worden hebben we na twee duels (thuis gewonnen, uit gelijk) vier punten behaald. Geen slecht resultaat.

Heel blij waren we met de rentree van Ronald Br., die na maanden afwezigheid eindelijk weer een aantal minuten kon maken; prachtig.

Volgende week spelen we thuis tegen Svvh uit Heibloem, de ploeg waar we in de uitwedstrijd met zeer matig spel verloren hebben. Tijd voor revanche dus!