DFO '20 - Rksvv = 1-0

DFO ’20 – Rksvv = 1-0

Helaas hebben we vandaag, na een spannende, maar niet bijster geweldige wedstrijd, de punten achter moeten laten in Kelpen.

Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd. Kansen vielen er in de eerst helft nauwelijks te noteren. Wij kregen een mooie kans toen Jack alleen op de keeper af mocht gaan, maar helaas vloog de bal er niet. Veel verder kwamen we niet. Omdat ook de thuisploeg geen potten kon breken was de 0-0 bij de rust een terechte afspiegeling van hetgeen zich op het veld afspeelde.

De tweede helft liet eenzelfde spelbeeld zien; een op en neer golvend duel met een minimum aan kansen. Toch was het de fusieclub die een kleine tien minuten voor tijd op voorsprong kwam. Na een voorzet was een van voorwaartsen alerter dan onze verdediging en van dichtbij wist hij doelman Henrie te verschalken. We probeerden in het restant van de wedstrijd het tij nog wel te keren, maar echt uitzicht op een gelijkmaker kregen we echter niet. Na zeventig minuten sportief voetbal moesten we ons neerleggen bij een 1-0 verlies.

Vandaag kwam een einde aan een mooie reeks van vijf wedstrijden zonder nederlaag.

Volgende week krijgen we een nieuwe kans; thuis tegen Rksvo uit Ospel. Hopelijk krijgen we dan meer kansen om te scoren.