Rksvv - Rksvo = 2-3

Rksvv – Rksvo = 2-3

Thuis tegen Rksvo hebben we een ietwat ongelukkige nederlaag geleden.

Vanaf het begin waren beide ploegen aan elkaar gewaagd. Het spel golfde op en neer, maar echt grote kansen kregen beide teams vooralsnog niet. Na een klein kwartier spelen waren het de gasten uit Ospel die onverwachts op voorsprong kwamen. Na een (onterechte?) hoekschop werd de bal binnen gekopt. Lang konden ze niet genieten van de voorsprong, want een minuut later was het alweer gelijk. Ronald Br. schoot op doel en omdat de bal van richting werd veranderd was de doelman kansloos. Ook daarna een gelijk opgaande partij. Toen iedereen zich al verzoend had met een 1-1 ruststand was het de tegenstander die in de allerlaatste minuut van de eerste helft alsnog toesloeg. Een harde voorzet vanaf links werd ongelukkig door Ronald B. in eigen doel gewerkt; ruststand 1-2.

In de tweede helft een zelfde spelbeeld als voor de rust. We kregen enkele kansjes, maar gescoord werd er niet. Tot zeven minuten voor tijd. Mathé kwam vrij voor de keeper te staan en uit een moeilijke hoek wist hij fraai te scoren. Ook nu zat het venijn weer in de staart. In de laatste minuut van de wedstrijd werd de bal niet goed verwerkt en daar wist een van de spitsen van te profiteren door de bal lans doelman Gabi te schieten; eindstand 2-3.

Een ongelukkige nederlaag waar een gelijkspel zeker op z’n plaats was geweest; jammer.

Volgende spelen we opnieuw thuis en wel tegen Eindse Boys. Een ploeg die we dit seizoen nog niet zijn tegen gekomen. Met een beetje meer geluk dan vandaag moeten 1 of 3 punten tot de mogelijkheid behoren.