Rksvv - Eindse Boys = 1-0

Rksvv – Eindse Boys = 1-0

Na een matige, maar sportieve wedstrijd, hebben we na de ongelukkige nederlaag van vorige week de drie punten vandaag in eigen huis kunnen houden.

Op deze koude ochtend wisten beide partijen het publiek met het voetbal ook al niet warm te krijgen. Vanaf het begin ging er aan beide kanten veel fout. Passes kwamen niet aan en kansen vielen er nauwelijks te noteren. De grootste kans was nog voor de gasten uit Nederweert-Eind die met een afstandsschot doelman Gabi dwongen tot een fraaie redding (met de knie). Dat er voor de rust toch nog gescoord werd was te danken aan een foutje van de doelman van de tegenstander. Een pass van Roger leek een makkelijke prooi te zijn voor de keeper, maar nadat hij de bal los liet was Mathé er als de kippen bij om dit buitenkansje te benutten; ruststand 1-0.

Ook in de tweede helft viel er weinig te genieten. Beide ploegen wilden wel, maar konden niet. Op de counter leken we enkele malen gevaarlijk te worden, maar de eindpass was steeds onvoldoende. Eindse Boys kreeg weliswaar diverse corners, maar echt gevaarlijk werden ze ook nooit. Het was dan ook niet verwonderlijk dat na ruim zeventig minuten de ruststand ook de eindstand werd.

Ondanks een matige wedstrijd mochten we vandaag toch nog drie punten bijschrijven. Dank aan de spelers die ons, door gebrek aan veel basisspelers, vandaag uit de brand wisten te helpen (Sven, Daan, Martijn en Jeroen).

Volgende week (paasweekend) staan er twee uitwedstrijden op het programma; zaterdag om 17.00 uur in Tungelroy en maandag om 9.45 in Nederweert-Eind.