Eindse Boys - Rksvv = 3-0

Eindse Boys – Rksvv = 3-0

Na de ietwat ongelukkige nederlaag van afgelopen paaszaterdag moesten we het vandaag (tweede paasdag) opnemen tegen Eindse Boys, de ploeg waartegen we vorige week nog nipt gewonnen hadden. Helaas wisten we, ondanks de nodige kansen, niet tot een resultaat te komen, waardoor we dit paasweekend afsluiten met 0 punten uit twee wedstrijden.

Na een begin van aftasten waren het de gastheren die na elf minuten plotseling op voorsprong kwamen. Een bal door het midden werd door onze defensie onvoldoende verdedigd waardoor een van de voorwaartsen vrij voor doelman Gabi verscheen. Hij wist simpel binnen te schieten: 1-0. Daarna kregen we diverse kansen op de gelijkmaker, maar Mathé vond tot tweemaal toe de doelman op zijn weg. We bleven heel aardig voetballen, maar helaas was de eindpass steeds te onzorgvuldig, waardoor we maar niet tot scoren wisten te komen. Aan de andere kant bleef het oppassen voor de niet ongevaarlijke counters van de tegenstander. Omdat we beiden niet meer tot scoren wisten te komen was de 1-0 ook de ruststand.

Vol goede moed begonnen we aan de tweede helft, maar aan alle goede bedoelingen kwam na vier minuten al een einde. Wederom werd een bal door het midden op waarde geschat door Eindse Boys en wederom was Gabi kansloos. Nog geen vijf minuten later werd de wedstrijd definitief in het slot gegooid. Roger wilde terugspelen op onze doelman, maar omdat de bal tekort was wist een van de spitsen de bal te veroveren en binnen te schieten; 3-0. Hierna kregen we nog diverse kansen om terug te komen in de wedstrijd, maar grote kansen voor Mathé (vrij voor de keeper), Roger (kopbal van dichtbij) en Nick V. (schot van dichtbij) waren niet aan ons besteed. Als jezelf niet scoort kun je natuurlijk nooit winnen. Omdat de thuisclub het ook wel goed vond werd 3-0 de eindstand.

Omdat we vandaag teveel kansen mistten en de thuisclub zeer efficiënt met de kansen omging leden we een verdiende nederlaag.

Volgende week spelen we wederom een uitwedstrijd. Om 10.30 uur nemen we het op tegen Rkmsv uit Meijel, de ploeg die we dit seizoen nog twee keer zullen treffen. Hopelijk staat ons vizier dan wel op scherp.