Rksvv - Heythuysen = 0-1

Rksvv – Heythuysen = 0-1

Helaas hebben we vandaag wederom niet weten te winnen. Met een beetje meer geluk had een stuntje er tegen de koploper ingezeten, maar op het eind bleven we toch met lege handen achter.

De wedstrijd was pas vier minuten oud toen we al de kous op de kop kregen. Een voorzet vanaf rechts werd onvoldoende weg gewerkt waarna een speler van de gasten met een schuiver derde doelman Mayki kansloos liet. Was dit de opmaat naar een grote nederlaag? Gelukkig niet. We herpakten ons en wisten voldoende tegengas te bieden. Helaas waren de kansen, zowel voor ons als voor Heythuysen, zeer schaars. Logisch dat er voor de rust dan ook niet meer gescoord werd.

Ook in de tweede helft een gelijkopgaande wedstrijd met een minimum aan kansen. De gasten wisten onze doelman nog eenmaal te testen, maar met een mooie reflex hield hij zijn doel schoon. De laatste tien minuten drongen we steeds meer aan zonder echt dreigend te worden. Even dachten we een penalty te krijgen toen Sashe in het strafschopgebied licht werd getoucheerd. De scheidsrechter zag er echter geen pingel in. Ondanks alle goede bedoelingen wisten we wederom het net niet te vinden en werd de vroege openingstreffer tevens de winnende treffer; eindstand 0-1.

Jammer dat we vandaag niet voor een verrassing hebben kunnen zorgen.

Volgende week opnieuw een thuisduel; tegen Rkmsv uit Meijel, de ploeg waar we vorige week nog nipt van verloren. Tijd voor revanche dus!