Rksvv - Rkmsv = 1-3

Rksvv – Rkmsv = 1-3

In het duel der gemiste kansen hebben we wederom een nederlaag moeten incasseren.

De eerste kans kregen we al na twee minuten spelen. Een mooie voorzet van Mathé werd net niet goed geraakt door Ronald Br., waardoor de bal naast ging. Na vijf minuten was het wel raak, maar nu aan de andere kant. Doelman Mayki liet de bal ongelukkig los en uit de daaropvolgende voorzet wisten de gasten te scoren, Lang konden ze daar niet van genieten, want drie minuten later was het Balasz die na een scrimmage het laatste zetje aan de bal wist te geven: 1-1. Zes minuten later was het wederom Meijel dat op voorsprong wist te komen. Wij gingen opnieuw enthousiast op zoek naar de gelijkmaker, maar van dichtbij vonden Daan (schot) en Roger (kopbal) de prima keepende doelman op hun weg. De grootste kans kreeg echter Nick V., die een penalty mocht nemen nadat Balasz in de rug was gelopen. Helaas verdween de pingel naast in plaats van in het doel. Op de valreep van de eerste helft kregen we opnieuw een dreun te verwerken. Een houdbaar lijkende kopbal verdween pardoes in het doel; ruststand 1-3.

Na de thee waren wij de bovenliggende partij, maar de aansluitingstreffer wilde maar niet vallen. Samir, die na lang blessureleed weer van de partij was, probeerde het enkele malen, maar scoren was er niet bij. Naarmate het einde naderde werd het geloof steeds minder en bleek de ruststand uiteindelijk de eindstand te worden.

Vandaag hebben we opnieuw verzuimd om 1 of 3 punten op ons conto te schrijven. Scoren is en blijft ons grote probleem.

Volgende week zijn we vrij. Over twee weken spelen we onze laatste thuiswedstrijd van het seizoen; tegen Crescentia, de ploeg waar we enkele weken geleden nipt van verloren. Hopelijk valt het dubbeltje dan wel een keer de goede kant op.