Eindbalans

Eindbalans

Na de gemakkelijke winst op hekkensluiter Boekoel (0-2) is het tijd om de balans van dit seizoen op te maken.

Van de 22 wedstrijden hebben we er 8 gewonnen, 10 verloren en viermaal werd gelijk gespeeld. Dat brengt ons puntentotaal op 28 punten. Hiermee eindigen we dit seizoen in de middenmoot; 6e plaats.

De doelpunten voor en tegen waren precies in evenwicht; 31 voor en 31 tegen. Topscorer werd opnieuw Samir, die 11 maal het net van de tegenstander wist te vinden. Niet slecht voor iemand die bijna de helft van de wedstrijden door blessures heeft moeten missen. Op ruime achterstand werd nieuwkomer Balasz tweede op de topscorelijst met 4 doelpunten. Tweemaal werd in eigen doel geschoten, maar daar zullen we verder maar geen woorden aan vuil maken.

Concluderend mogen we stellen dat we een redelijk seizoen hebben gedraaid. Diverse wedstrijden werden nipt (met 1 doelpunt verschil) verloren, waarbij een remise zeker tot de mogelijkheden had behoord. Daarmee komt ook ons grote manco naar voren; het scoren van doelpunten.

Nu kunnen we ons opmaken voor een lange, hopelijk prima, zomer waarna we ergens in augustus de draad weer zullen oppakken. Ik wens alle lezers een fijne vakantie en hopelijk tot in augustus.