MMC-Weert - Rksvv = 1-1

MMC-Weert – Rksvv =1-1

Op deze prachtige dag (voor de PSV-fans) hebben we, net als in de eerste wedstrijd van het seizoen, gelijk gespeeld tegen MMC.

Na een gelijkopgaand begin was het in de tiende minuut Leo die met een ziedend schot, dat van richting werd veranderd, de keeper kansloos liet; 0-1. MMC probeerde wat terug te doen, maar hun aanvallen waren een makkelijke prooi voor onze verdediging en doelman Cas. In de achttiende minuut kwamen de gastheren onverwacht toch op gelijke hoogte. Na een onschuldig duwtje in de rug van een tegenstander door Henk van K. legde de scheidsrechter de bal, tot verbazing van iedereen, op de stip. Dit buitenkansje lieten de gastheren niet liggen; 1-1 dus. Het verdere verloop van de eerste helft waren er aan beide kanten enkele kleine kansjes, maar gescoord werd er niet meer.

Ook de tweede helft was volkomen in evenwicht. MMC probeerde de snelle spits in stelling te brengen, maar hij werd vakkundig opgevangen door onze verdediging of hij stond buitenspel. Omdat wij ook tot weinig in staat waren kabbelde de wedstrijd langzaam naar z’n einde. Met de 1-1 einduitslag kon iedereen dan ook vrede hebben.

In deze sportieve wedstrijd hebben we de punten eerlijk over beide partijen verdeeld. Volgende week zijn we vrijaf waarna we op zondag 29 april de inhaalwedstrijd in en tegen Altweerterheide spelen.