Fc Oda - Rksvv = 4-1

Fc Oda – Rksvv = 4-1

Na het debacle van afgelopen zondag konden we twee dagen later alweer revanche nemen door een goed resultaat neer te zetten tegen Fc Oda. Helaas lukte dat niet zo moesten we achteraf constateren.

De eerste helft ging aardig gelijk op. Beide partijen zochten waar mogelijk de aanval en er ontspon zich derhalve een aardig schouwspel. Kansen vielen er te noteren aan beide kanten. De beste was voor Fc Oda, geheel vrijstaand schoot een speler de bal hoog over waar hij alle tijd had om de bal stil te leggen en simpel te scoren. De andere kansjes gingen over, naast of waren een prooi voor gelegenheidsdoelman Gabi. Aan de andere kant ging een puntertje van Samir net voorlangs en wist Ronald een vrije kopkans niet te benutten. De 0-0 ruststand was een goeie weergave van de krachtsverhoudingen in de eerste helft.

De tweede helft gaf een heel ander beeld te zien. We waren amper begonnen of we stonden al op achterstand. Na een dieptepass bleef de complete achterhoede staan en daar wist de snelle spits wel raad mee. Hij omspeelde de in de rust ingevallen doelman Sven en scoorde beheerst. Even later was het, na wederom slecht verdedigen, opnieuw raak. Het doek leek helemaal te vallen toen in de 9e minuut na rust Fc Oda de 3-0 scoorde. Sneu voor doelman Sven die in negen minuten 3 doelpunten moest incasseren. Hij was echter driemaal volstrekt kansloos. Na een kwartiertje leken we terug in de wedstrijd te komen. Nadat Samir was aangetikt in het strafschopgebied werd de toegekende strafschop binnen geschoten door Eric van de S. Lang mochten we echter niet hopen, want nog geen vijf minuten later plofte een afstandsschot binnen, waardoor we wederom drie doelpunten moesten inhalen. We probeerden er het beste van te maken, maar verder dan enkele kleine kansjes kwamen we niet meer. Naarmate de tijd vorderde nam het geloof bij ons af. Omdat Fc Oda het ook wel geloofde kabbelde de wedstrijd langzaam naar z’n einde; eindstand 4-1.

Na een aardige eerste helft bakten we er in het tweede bedrijf weinig meer van. De 4-1 nederlaag was dan ook zeer terecht.

Zondag moeten we het opnemen tegen hekkensluiter Desm. We zullen uit een ander vaatje moeten tappen, want anders zouden we hier ook zomaar de deksel op de neus kunnen krijgen. Let op de wedstrijd op het veld van Desm begint al om 9.30 uur.