Vanavond hadden de dames van RKSVV een primeur, we waren met het hele team compleet! We verzamelden om iets voor 19.00 uur op het terrein van RKSVV om met auto’s richting Montfort te rijden. Wegens afsluiting van de A2 hebben verschillende auto’s de toeristische route gepakt, maar uiteindelijk waren we allemaal aanwezig bij SNA. Het damesteam van St. Joost had zich enkele weken geleden afgemeld voor deze wedstrijdavond, wegens een teamuitje naar het slotconcert van Rowwen Hèze. Er zouden vanavond dus maar twee wedstrijden gespeeld worden. Eenmaal aangekomen bij SNA bleek St. Joost toch aanwezig, maar met een aantal nieuwe speelsters. Dus tóch drie wedstrijden vanavond! In de kleedkamer werd er extra aandacht besteedt aan of alle speelsters wel een wedstrijdshirt hadden aangetrokken, hè Laura, maar deze keer kon het niet misgaan op het vlak van de tenues! Op naar het veld, de kou en de mist in!

De dames hadden twintig minuten de tijd om zich op te warmen en te wennen aan het natte kunstgras, ondertussen stroomden onze harde kern supporters binnen. Ook vanavond hadden de dames het voorrecht om Niels van de Boel mee te nemen als coach, deze keer ondersteund door trainer Ronald.

De eerste wedstrijd deze avond werd gespeeld tegen St. Joost. De vorige twee wedstrijden eindigde dit duel telkens in een gelijkspel, de eerste keer 1-1, de tweede keer 0-0. Vanwege de verschillende nieuwe speelsters die St. Joost vanavond had opgesteld, wisten de Swartbroekse leeuwinnen niet goed wat ze konden verwachten en welke speelsters ze specifiek in de gaten moesten houden. De opstelling startte met Danique in de goal, Aniek, Sandra en Femke in de verdediging, Imke en Kim op het middenveld en Laura in de spits. In eerste instantie stelden de dames zich allemaal verdedigend op, even aftasten hoe dit team speelt. Halverwege de wedstrijd konden we dit wat meer loslaten, maar konden we er alsnog voor zorgen dat de tegenstander niet echt binnen de ‘’16’’ meter kwam. De tegenstander lukte het niet om echt gevaarlijke schoten op goal te maken. De dames van Swartbroek kwamen een aantal keren goed voorin, waar zowel Laura als Manon een keer met de bal dichtbij de goal kwamen. Helaas lukte het niet om een doelpunt uit deze wedstrijd te slepen voor ons. Het lukte ook de tegenstander niet om een goal te maken, dus eindigde deze wedstrijd opnieuw in een gelijkspel 0-0. Onze keepster Danique had het gelukkig rustig in deze wedstrijd, en heeft dankzij een paar mooie duiken richting de grond perfect de 0 weten te houden! Omdat we vandaag voltallig waren, hadden we genoeg wissels op de bank zitten. Coach Niels had met ons afgesproken te blijven doorwisselen, zodat iedereen iedere wedstrijd zou kunnen spelen. Femke, Imke, Aniek en Kim werden gewisseld voor Manon, Chantal, Anouk en Yentel. Het eerste punt is binnen!

De tweede wedstrijd deze avond werd gespeeld tegen Walburgia. De eerste wedstrijd eindigde deze match in een 0-3 verlies voor Swartbroek, de tweede wedstrijd  speelden we gelijk, 0-0! Doel van vandaag was om minimaal een gelijkspel te kunnen spelen. De opstelling was als volgt: Danique in de goal, Anouk, Femke en Chantal in de verdediging, Kim en Yentel op het middenveld en Laura in de spits. Opnieuw stelden we ons in het begin vooral verdedigend op, maar kregen we al snel door dat er meer te halen viel dan in de eerste wedstrijd tegen St. Joost. De ballen die naar voren werden gespeeld konden namelijk aangenomen worden en een tijdje op de helft van de tegenstander blijven rollen. De tegenstander kwam ook wel op onze helft, maar werd niet gevaarlijk. Opnieuw kon onze keepster Danique met een aantal keren goed de bal in de handen pakken de 0 houden! Halverwege de wedstrijd werd er gewisseld: Manon, Imke, Aniek, Sandra en Veerle kwamen in het veld. En toen kwam de 14e minuut.. een minuut waarin iedereen zijn adem inhield, want.. onze spits Manon, inmiddels al 7 jaar een contract bij RKSVV als spits in dames 1, met de langste benen van het veld, kwam door een mooie assist van Yentel voor de goal van de tegenstander, mét de bal aan de voet, en… MAAKTE HAAR EERSTE GOAL! Het team, de coaches en de supporters brulden als leeuwen! Hoofdsponsor van onze spits, Henrie van Geneijgen, had al 7 jaar de weddenschap staan om een rondje rond het veld te rennen wanneer Manon zou scoren. En nu was het moment daar! Er werd geknuffeld en gedanst op het veld. De oranje dames hadden nu nog maar 1 doel: gelijkspelen was niet meer genoeg, deze wedstrijd willen we alle drie de punten pakken! 8 minuten lang (ja, de scheids hield zelf de tijd niet bij, dus dan loopt het wat uit) werd er volop verdedigd om te zorgen dat de winst ons niet afgenomen zou worden. Danique stond paraat en alle dames gingen er vol voor. En toen ging het fluitje! Winst voor de Oranje leeuwinnen, een geweldige 1-0 overwinning op Walburgia. De teller staat inmiddels op 4 punten.

De laatste wedstrijd van de avond moest gespeeld worden tegen de thuisploeg, SNA. De vorige wedstrijden verloren wij van dit team, de eerste avond met 0-4, de tweede avond met 0-2. Zij spelen ook in het oranje-zwart, waardoor er iedere wedstrijdavond een van ons hesjes moet dragen. Deze keer waren wij de Sjaak, en dat is heel letterlijk genomen. Wij kregen witte (alhoewel, echt wit waren ze niet meer), gebruikte (!) hesjes, die al voorzien waren van nare geurtjes en vlekken. Daar krijg je de Oranje leeuwinnen niet echt enthousiast mee.. met een aardige portie tegenzin stapten de dames het veld op. De opstelling begon als volgt: Danique in de goal (komt niet meer als een verrassing gokken wij?), Anouk, Imke, Chantal en Femke in de verdediging (zoals de vorige wedstrijdavond besloten we tegen dit team een extra vrouw in de verdediging te zetten, om ons er vooral op te kunnen focussen geen goals tegen te krijgen), op het middenveld Kim en Laura in de spits. De dames van SNA waren zelf ook niet enthousiast, aangezien zij de wedstrijd ervoor verloren. De Oranje leeuwinnen kwamen in de eerste tien minuten een aantal keren heel goed op de helft van de tegenstander, waarbij onder andere Kim een hele mooie kans kreeg op goal van de tegenstander. Halverwege de wedstrijd werd er gewisseld: Yentel, Sandra, Aniek en Femke kwamen in het veld. Halverwege de wedstrijd was ook het moment dat de tegenstander extra druk ging zetten richting onze helft. Iedereen verdedigde zijn mannetje(vrouwtje), maar de persoon aan de bal had een mooi schot van veraf. Een bal die wij als team niet zagen aankomen en die Danique niet kon houden, helaas 0-1. De Swartbroekse dames kwamen niet meer goed voorin en moesten zich nog harder gaan focussen op het verdedigen. Helaas viel er na enkele minuten ook een tweede goal voor SNA. 5 minuten voor tijd zakt Aniek bij een aanval zo hard door haar enkel, dat Celine en Els vanuit de zijlijn kwamen om haar richting de dugout te dragen. Anouk werd snel als wissel ingezet op de positie van Aniek, waarna de wedstrijd werd voortgezet. Anouk voorkwam samen met Danique nog een 3e goal. Anouk waande zich een keepster, en gebruikte lichtjes haar handen om de bal weg te werken, maar hey, de scheids heeft het niet gezien, dus wij zeggen niks! Een reserve-keeper is altijd handig ; ). De scheids floot af en noteerde een 0-2 winst voor SNA.

Tevreden liepen de dames van RKSVV, met de kunstgraskorrels onder hun noppen, richting de kleedkamers. Er zijn 4 punten binnen en wij zijn dik tevreden!

Wij willen onze coach Niels bedanken, die ons de hele wedstrijd op een positieve manier wist te sturen! Dank aan onze supporters voor het juichen, het rennen (Henrie dan) en het komen steunen van onze dames, wij zijn kei blij met jullie!

De volgende wedstrijdavond is direct de laatste van dit seizoen en wordt gespeeld op Swartbroekse grond. Wees erbij op 3 december om 20.00 op sportpark Molenzicht, om onze leeuwinnen voor de laatste keer in 2021 aan te moedigen!

De dames van RKSVV verzamelden zich op vrijdagavond rond 18.30 uur op het terrein van RKSVV. Wegens een aantal afwezige speelsters, werd Demi de Wit ingeschakeld om het middenveld te versterken. Als leiders waren Niels van de Boel en Lars de Wit aanwezig om onze leeuwinnen te coachen. Zij kregen ondersteuning van onze Els (én baby!) die zich de komende 9 maanden langs het veld zal begeven in plaats van op het veld. Met 3 leiders en 10 dames vertrokken we richting Ohé en Laak.

 De avond startte met een vernieuwde warming-up, want nieuwe leiders betekent nieuwe oefeningen! Tijd voor drinkpauze was er niet, want onze drinkflessen werden ingezet als pionnen. Het is erg koud, met name voor onze supporters. Gelukkig bleef het de hele avond droog.

De eerste wedstrijd werd deze avond gespeeld tegen de thuisploeg: Walburgia. De vorige wedstrijd eindigde dit duel in een 0-3 verlies voor de Swartbroekse leeuwinnen, dus waren de dames er deze avond op gebrand om revanche te nemen! Daartegenover stond dat Walburgia juist ook vanavond weer dacht te kunnen winnen. Het ging heel gelijk op, en de dames van Walburgia baalden dat ze niet door de sterke verdediging van Swartbroek heen kwamen. Imke had in de 5e minuut een schot op goal! Helaas viel de bal niet in het net, maar Walburgia voelde dat RKSVV dominant speelde! In de 7e minuut krijgt de tegenstander een schot op goal, maar onze Danique heeft de bal klemgezet tussen haar keepershandschoenen. Halverwege de wedstrijd zou er een wissel plaatsvinden: Manon eruit, Laura erin. Toen Laura haar trainingsvestje uitdeed, bleek dat ze helemaal geen wedstrijd shirt aanhad! Wissel van spelers: afgelast. Wissel van shirt: ingelast. Na een snelle sprint richting de kleedkamer kon Laura, inmiddels opgewarmd van de sprint, alsnog het veld betreden. Het onthouden van alle namen van deze dames was voor leider Niels nóg een uitdaging deze avond. Tijdens deze wedstrijd kreeg Yentel een bal met volle snelheid in haar gezicht. Ze werd gewisseld en heeft nog 1 wedstrijd kort kunnen spelen. Helaas kreeg ze zoveel last van deze klap dat het voetballen voor haar er snel op zat. Swartbroek kreeg 1 mooie kans, maar miste. Walburgia kreeg in de laatste minuut een grote kans, maar dankzij goed keepwerk van onze keepster Danique, en alertheid van alle dames (die inmiddels allemaal naar achteren waren gezakt om een tegengoal koste wat kost tegen te kunnen houden, en Femke die de bal uiteindelijk van de lijn afhaalt) werd de wedstrijd afgesloten met een gelijkstand, 0-0. 1 punt is binnen!

De tweede wedstrijd werd gespeeld tegen de andere oranje dames, namelijk SNA. De vorige wedstrijd eindigde dit in een 0-4 verlies voor de Swartbroekse leeuwinnen. Leider Niels koos ervoor om deze wedstrijd de posities te veranderen, en 4 dames in de verdediging te plaatsen in plaats van 3. Doordat er maar 1 speelster op het middenveld stond en 1 in de spits, zorgde dit ervoor dat het krijgen van kansen voor de Swartbroekse dames stukken kleiner werd, maar onze debuutspits Veerle kreeg het toch voor elkaar druk te zetten voorin. Door het plaatsen van 4 verdedigsters zorgde Swartbroek er voor dat het krijgen van kansen ook voor SNA werd verkleind. Het aantal kansen dat zij kregen om een goal te maken was stukken kleiner dan tijdens de vorige wedstrijd tussen RKSVV en SNA, verschillende ballen werden ver boven de goal geschoten, maar helaas kwamen alsnog 2 ballen in het net terecht. In de 18e minuut komt Aniek voorin met de bal en kan Laura aanspelen. Helaas speelt ook de tegenstander deze laatste minuten flink op de verdediging en kan er geen schot op goal worden gemaakt. Eindstand van deze wedstrijd 0-2 winst voor SNA.

De derde wedstrijd van de avond werd tegen St. Joost gespeeld. De vorige speelavond eindigde deze wedstrijd in een 1-1 gelijkspel. Ook deze avond gingen we gelijk op! De posities werden weer teruggezet naar ons standaard positie spel, 1 voorin, 2 op het middenveld, 3 in de verdediging. Tijdens alle wedstrijden ervaarden wij al dat onze tegenstanders niet vies zijn van het uitdelen van een flinke duw, maar tijdens deze wedstrijd werd dit nog duidelijker. Toen Swartbroek eenmalig dacht: dat kunnen wij ook, werd er meteen gefloten voor een vrije trap voor St. Joost. Imke en Aniek mochten een muurtje vormen, al wist de scheids niet welke afstand er voor een muurtje geldt binnen het damesvoetbal. Het werd eerst 1 meter afstand, toen 2, toen 3 en uiteindelijk 4. Het maken van een muurtje komt niet gauw voor in het 7x7 voetbal, dus Imke en Aniek hebben met knikkende knieën het schot afgewacht. Zij draaiden zich bij het schot snel om, waardoor de bal op de rug van Aniek kwam en uit het veld rolde. Tijdens deze wedstrijd werd Demi ook tegen de grond gewerkt, waarbij ze haar mannetje meenam. Ze benoemt dit zelf als: een vriendschappelijke knuffel op de grond. Ook tijdens deze wedstrijden gingen er verschillende ballen flink over het doel heen, waarbij leider Niels zorgde dat deze ballen weer terug het veld op kwamen. De dames van RKSVV moedigde Niels aan om de tijd te nemen voor het halen van de ballen, zodat wij even op adem konden komen. In de 18e minuut krijgt Veerle voorin een kans om op goal van de tegenstander te schieten, en in de 19e minuut kreeg Laura een mooie kans, helaas kwamen beiden ballen niet in het doel terecht. Kim kreeg tijdens deze wedstrijd een flinke duw uitgedeeld, waarbij ze op haar hoofd terecht kwam. Ondanks al deze stoten die werden uitgedeeld, wisten de Swartbroekse dames alle ballen tegen te houden en kon Keepster Danique voor de 2e keer deze avond de ‘nul’ houden! Zoals leider Lars zegt: de tegenstander kwam niet langs onze Chinese Muur! De Swartbroekse dames kwamen twee maal goed voorin, maar kregen geen mogelijkheid om de bal in het doel te schieten. Eindstand: 0-0. Nog een punt binnen!

Ondanks dat er minder wissels beschikbaar waren deze avond, en de dames daardoor iets vaker kampten met ademtekort, wisten ze 2 punten binnen te halen! We hebben hard gestreden en mooie resultaten neergezet!

De dames van Walburgia hadden na de wedstrijd een shotjesparty georganiseerd. Het eerste dienblad shotjes werd direct na de wedstrijden in de kleedkamer afgegeven, waardoor de speelsters hun shotje onder de douche konden nuttigen. Samen met onze supporters en leiders gingen we nog even de kantine in.

Bedankt supporters en leiders! Onze volgende wedstrijdavond is op vrijdag 5 november in Montfort. Tot dan!

 

Na iets meer dan een jaar mochten de RKSVV leeuwinnen weer hun eerste wedstrijden spelen in de competitie. Dit najaar spelen ze gelukkig weer hun wedstrijden in de buurt wat vorig seizoen anders helemaal niet zo was. We hebben er in de tussentijd weer 2 speelsters bij gekregen en wel Veerle ( terug van een blessure ) en Femke zodat we nu 14 speelsters ter beschikking hebben. Helaas had Imke zich voor vanavond afgemeld en was Celine wel aanwezig maar had helaas het belangrijkste vergeten namelijk haar voetbalschoenen en moesten we het vandaag met 12 speelsters tot een goed einde brengen.

In de eerste wedstrijd kregen we meteen de beste ploeg tegen en wel SNA. Deze zette ons vanaf het begin onder druk en het was maar goed dat Daniqeu goed keepte want in de eerste 5 minuten had ze al 5 reddingen moeten maken. Bij de 6e poging moest zij zich gewonnen geven en kwamen we op een 1-0 achterstand wat niet veel later veranderde in 2-0. Hierna kregen we via Yentel een mooie kans om tegen te scoren maar helaas ging haar schot net naast. In het verdere verloop van de wedstrijd liepen we heel vaak achter de tegenstander aan en zij wisten uit de nodige kansen nog 2 keer te scoren wat ons uiteindelijk een 4-0 nederlaag opleverde.

Hierna speelden we tegen de thuisploeg St.Joost en in deze wedstrijd lieten we zien dat we best aardig kunnen voetballen getuige de 1-1 uitslag de op het scorebord kwam te staan. De wedstrijd ging gelijk op maar het eerste doelpunt kwam op naam van St.Joost via een schot van afstand. We lieten ons niet onbetuigd en via enkele mooie aanvallen werden er ook kansen gecreëerd maar helaas werden de doelpogingen van Sandra en Yentel niet in doelpunten omgezet. Achterin bleven we keurig overeind dankzij goed verdedigend werk van Aniek, Femke, en Sandra. Waarbij de middenvelders Kim en Yentel zowel voor als achter hun werk moesten doen en Veerle ons aanspeelpunt was in de aanval. Ondanks dat we weer 5 speelsters hadden gewisseld Manon, Chantal, Anouk, Aniek en Laura kwamen er in bleven we de bovenliggende partij. In de slotfase kwamen we nog een keer goed weg omdat een vrije trap van St.Joost over ons doel werd geschoten. De 1-1 kwam tot stand door een fraaie aanval van RKSVV waarbij de bal via diverse speelsters uiteindelijk bij Laura in de voeten kwam en die in de korte hoek voor de dik verdiende gelijke stand zorgde.

De laatste wedstrijd tegen Walburgia ging wederom gelijk op en ook nu lieten we de bal goed van voet naar voet gaan. we kregen enkele kansen maar op schoten van Veerle en Yentel bracht de keepster redding. Toen we alsnog met 1-0 achter kwamen moesten we wat forceren en speelden we iets meer naar voren wat risico's met zich mee kon brengen. Helaas pakte dit verkeerd uit omdat een speelster van Walburgia wel erg opzettelijk voorin bleef staan en toen ze de bal kreeg deze keurig binnen schoot. Toen het na een afstandschot ook nog  3-0 werd was de wedstrijd gespeeld en kregen we niet het gewenste resultaat.

Al met al enkele mooie weedstrijden gespeeld met leuke tegenstanders waarbij er bij vlagen goed werd gevoetbald maar de resultaten misschien iets tegen vielen. Als we dezelfde inzet tonen en het fraaie voetbal laten zien in de volgende speelronde op vrijdag 15 oktober bij Walburgia in Ohé en Laak moeten er meer punten behaald kunnen worden.

Let op alle wedstrijdavonden beginnen voortaan om 20.00uur met verdere wedstrijden om 20.30 en 21.00uur omdat er nog maar 4 teams in de poule staan.

Dank aan de vele supporters die ons hebben gesteund en hopelijk zijn ze er de volgende keer ook weer bij zijn om dan hopelijk onze eerste overwinning te kunnen aanschouwen.

Na dik 9 maanden konden we weer aan de slag voor onze eerste competitie speelronde in het najaar van 2020 en moesten we afwachten waar we stonden nadat we al die tijd alleen maar getraind hadden en verder geen wedstrijden hebben gespeeld.

Het werd geen gemakkelijke avond waarin we slechts 1 punt wisten te behalen uit 4 wedstrijden. In de eerste wedstrijd tegen MVC'19 behaalde we dat eerste punt door een 0-0 gelijkspel. De eerste kans in deze wedstrijd was voor Laura maar haar schot van te grote afstand was een makkelijke prooi voor de keepster. Els die deze wedstrijd keepte omdat Daniqeu iets later was deed dit met verve en hield haar doel schoon.

De daarop volgende 3 wedstrijden werden telkens met 1 doelpunt verschil verloren. Tegen RKSVN kwamen we via een goal van Daphne na een 1-0 achterstand op gelijke hoogte. Maar enkele minuten later was het toch RKSVN die de winnende goal scoorde.

Tegen SVO Sporting Peel en Maas ( wat een naam ) verloren we ook nu met 1-0. In deze wedstrijd kregen we ook kansen maar het net werd niet gevonden en ondanks enkele mooie reddingen van Daniqeu lukte het ons niet om tot een punt te komen.

In de laatste wedstrijd die goed op en neer ging kwamen we pas laat op een 1-0 achterstand en omdat de keepster van RKDSO een schot van Daphne vlak voor het einde knap uit de benedenhoek pakte bleven we ook nu met lege handen achter.

Kort samengevat met 1 punt zijn we zeker te kort gedaan want omdat we bij vlagen leuk voetbal lieten zien had er meer ingezeten. Maar de tegenstanders zijn van een andere kaliber als we voorgaande jaren gewend waren en we zullen alle wedstrijden vol aan de bak moeten om tot mooie resultaten te komen. Maar daar hebben we uiteraard vertrouwen in.

Dank aan alle toeschouwers ( een 25 in getal ) die de rit van Swartbroek naar Maasbree hebben gemaakt om ons aan te moedigen en hopen dat ze de volgende wedstrijden er ook weer bij zullen zijn.

Vandaag werd de laatste speelronde in de najaarsreeks gespeeld in Montfort bij SNA. In de eerste wedstrijd tegen St.Joost kwam RKSVV als beste uit de startblokken wat ook enkele kansen opleverde maar helaas voor ons belandde een schot van Senne buiten bereik van de doelvrouw tegen de paal. Ook hierna kwamen we achterin niet in de problemen door goed en fel te verdedigen. St.Joost was gevaarlijk met wat schoten maar deze leverde geen gevaar op. Het enige moment dat St.Joost dicht bij een doelpunt was werd veroorzaakt door Els want zei liet een ongevaarlijke bal door haar handen glippen en kwam gelukkig voor ons tegen de paal. RKSVV had de wedstrijd kunnen beslissen in hun voordeel maar het schot van Senne werd door de keepster gekeerd en zodoende bleek de beginstand ook de eindstand.

In de volgende wedstrijd was MBC onze tegenstander en deze bleek niet onder te doen voor ons. Ze hadden veel beweging voor in wat onze achterhoede veel werk opleverde. Toen er aan de rechterkant bij het uitverdedigen druk werd gezet kwam de bal in de voeten van de tegenstander en met een schot van een meter of 12 wisten ze Els te verschalen en stonden we op een 1-0 achterstand. We bleken over voldoende verkracht te beschikken want daarna was het alleen maar RKSVV was het spel dicteerde. We kregen wel kansjes maar dit leverde niets op tot dat via een mooie aanval Aniek goed door ging en met verwoestend schot de keepster wist te passeren.i Het betekende de eerste goal in een officiële wedstrijd van aniek waar ze uiteraard heel blij mee was. En het hadden er zelfs twee kunnen worden voor Aniek toen ze even later weer vrij uit kon halen maar nu ging het schot over de goal en bleef het 1-1.

In de laatste wedstrijd tegen de ongenaakbare koploper SNA was er voor ons niets te halen. SNA combineerde naar hartenlust en uiteindelijk bleef de teller op 3-0 steken ondanks verwoede pogingen van ons om te scoren. We kregen maar sporadisch een kans en dit leverde niet het gewenste resultaat op. Geen schande om van deze ploeg te verliezen omdat zij telkens met meerdere dames van hun eerste elftal ( spelen 11 tegen 11 competitie ) aantreden. Uiteindelijk hebben ze in deze najaarsreeks 2 doelpunten tegen gekregen en die waren beide afkomstig van RKSVV.

Uiteindelijk zijn we op een derde plaats geëindigd met 12 punten. Die werden behaald met 3 overwinningen, 3 gelijke spelen en 6 nederlagen. We scoorden 12 doelpunten en kregen er 19 tegen. We kunnen met recht zeggen dat we als team voetballend goed voor de dag zijn gekomen en dat alle speelsters alles hebben gegeven wat in hun mars ligt waar wij als leiders en supporters best trots op zijn. We hopen deze positieve vooruitgang door te kunnen zetten in de voorjaarsreeks. We blijven hier tijdens de trainingen ( die gewoon door gaan ) aandacht aan schenken.

Ik wil nog proberen om op 1 december een tegenstander te vinden voor het spelen van een wedstrijd op een groot veld dus 11 tegen 11.

Voor nu bedankt voor de inzet tijdens trainingen en wedstrijden en wat zeker zo belangrijk is de geweldige sfeer die er is in dit team wat ook bijdraagt aan de teamprestatie.