Wedstrijdverslagen vrijdag 16 november gespeeld bij SVH'39 in Herkenbosch

Op deze frisse vrijdagavond stond de laatste speelronde van de najaarsreeks op het programma waarvoor we naar Herkenbosch moesten. Aangezien we tot nog toe geen wedstrijd hadden gewonnen in de najaarsreeks waren we er op gebrand om dit vandaag toch te laten gebeuren en het moet gezegd het werd niet een overwinning maar we pakten goed uit en we behaalden TWEE verdiende overwinningen. In de eerste wedstrijd speelden we geweldig tegen Bieslo. We begonnen fris en onbevangen aan de wedstrijd en we waren de gehele wedstrijd heer en meester over de tegenstander. Na ongeveer 10 minuten kwamen we op voorsprong en het was Demi die na een pass van Daphne met links de bal in de verre hoek kansloos achter de doelvrouw schoot. We lieten de bal gemakkelijk rond gaan en Bieslo stelden daar weinig tegenover. Na een pass van Imke was het Dapnhe die de trekker over haalden en de 2 - 0 binnen schoot. Toen diezelfde Daphne enkele minuten voor tijd haar tweede treffer maakte en de 3 - 0 scoorde was de wedstrijd gelopen. Op aandringen van de speelsters werden alle wissels gebruikt om iedereen te laten genieten van deze onverwachte maar ook in deze hoogte verdiende overwinning te genieten.

De koek was nog niet op want in de tweede wedstrijd tegen SVH'39 wisten we weer aan het langste eind te trekken en ook deze wedstrijd winnend af te sluiten. We kwamen nog wel op achterstand want een van de speelsters van SVH die alle ballen af stond te wachten wist de bal achter Els te schieten. Maar we lieten ons niet uit het veld slaan en gingen op zoek naar de gelijkmaker. Nadat Demi net over en Imke voorlangs had geschoten was het nota bene Sandra die de bal na een pass van Daphne met rechts de bal binnen schoot. Nadat enkele minuten later de rollen waren omgedraaid wist Daphne een pass van Sandra te verzilveren en voor de 2 - 1 voorsprong zorgde. Wat SVH hierna ook probeerde telkens wist Els en alle verdedigsters door uitstekend te verdedigen ervoor te zorgen dat SVH niet meer tot een doelpunt kwam en we zodoende weer een mooie overwinning konden bijschrijven.

Ook in de laatste wedstrijd tegen SNA bleven we uitstekend partij geven met dien verstande dat we nu niet meer zo vaak voor de goal van de tegenstander kwamen wat ook wel met de vermoeidheid te maken had. SNA kwam op een 1 - 0 voorsprong nadat een schot Els te machtig was. Daarna konden we SNA lang in bedwang houden maar tot echte doelkansen kwamen we niet echt wel waren er enkele halve kansjes. Helaas konden we geen potten meer breken en gingen we met 1 - 0 onderuit in deze laatste wedstrijd. Maar al met al een geslaagde vrijdagavond met twee overwinningen en een nipt verlies.

We kwamen in de najaarsreeks in 9 wedstrijden tot 2 overwinningen, 3 gelijke spelen en 4 verliespartijen. Met 9 punten en een doelsaldo van 7 doelpunten voor en 22 tegen kwamen we toch op de vierde en laatste plaats terecht. Iedereen bedankt voor haar inzet en ook het publiek wat ons bij alle wedstrijden heeft gesteund bedankt. Op vrijdag 22 februari gaan we weer aan de voorjaarsreeks beginnen.