Wedstrijdverslagen vrijdag 12 april gespeeld bij MBC'13 in Maasbracht

Op deze derde speelronde moesten we naar Maasbracht en we begonnen tegen de koploper Bieslo VR2 en ook nu moesten we de meerdere erkennen in deze tegenstander. We verloren met 3 - 0. De eerste goal werd binnen geschoten na een corner. De 2 - 0 werd gescoord door een schot en de 3 - 0 werd wederom na een corner tot doelpunt omgezet. We konden ook enkele kansen noteren maar om hun goede keepster was niet te passeren en zo bleven we in de eerste wedstrijd met lege handen staan. Helaas bleek in deze wedstrijd dat Demi niet geheel fit was en dat is wel een aderlating want zij zorgt toch wel voor wat drive van het team naar voren.

In de tweede wedstrijd speelden we tegen thuisploeg MBC'13 en in deze gelijk opgaande wedstrijd waren het de dames van RKSVV die aan het langste eind trokken. Na enkele kansen voor beide partijen was het na ongeveer 10 minuten dat Imke de bal het laatste zetje gaf na een mooie aanval die ze met Daphne had opgezet. MBC'13 zette nog eens aan maar doelvrouw Els liet zich niet verschalken en zodoende wonnen we deze belangrijke wedstrijd om de tweede plaats in de poule met 1 - 0. Celine was in deze wedstrijd weer van de partij na een blessure maar na 10 minuten moest ze toch weer het veld verlaten omdat het toch niet zo ging als ze zelf gedacht had.

De derde wedstrijd ging tegen Walburgia en ook nu ging de wedstrijd goed tegen elkaar op. Waar Walburgia met afstandsschoten gevaarlijk probeerde te worden zocht RKSVV het vooral via mooi combinatie voetbal. Van achteruit werd er mooi opgebouwd en als de bal voorin kwam was het het Laura die de bal goed vast hield en daarna overzicht bewaarde om een medespeelster aan te spelen. Het middenveld gaf extra glans aan de mooie aanvallen waarbij aangetekend dat Manon haar opdracht goed uitvoerde. Helaas lukte het ons niet om tot scoren te komen ondanks dat er hier toe wel kansen waren. Maar een geruststelling ook onze achterhoede met Chantal, Sandra en Aniek met aan het hoofd de dirigente Els gaven geen krimp en zo bleek de beginstand ook de eindstand te zijn. Een mooie teamprestatie werd er vandaag geleverd om tot deze resultaten te komen. Op vrijdag 10 mei gaan we naar Walburgia ( de club van Fahri ) voor de laatste speelronde. Het is de bedoeling dat we daar de tweede plaats in de eindstand vast proberen te houden want de dames hebben een weddenschap lopen met spelers van de selectie om hun benen te harsen bij deze plaats in de eindstand. Komt dat zien en wees erbij op vrijdag 10 mei.