Wedstrijdverslagen vrijdag 5 oktober gespeeld bij Bieslo in Beesel

Op vrijdag 5 oktober gingen naar voetbalclub Bieslo toe om daar onze wedstrijden te spelen. We waren met 9 voetbalsters en die kwamen toch allemaal op tijd aan in Beesel ondanks dat er een wagen de afslag richting Maastricht nam. We begonnen tegen de beste ploeg in de poule namelijk SNA. Alle voorgaande wedstrijden tegen hun werden verloren en ook deze was een kansloze missie getuige de 4 - 0 nederlaag. Ze hebben een aantal dames in hun team die al jaren bij hun club aan de zondag dames competitie hebben meegedaan en dat bleek wel op het veld. Via snel en goed combinatiespel kwamen ze uiteindelijk tot 4 doelpunten en wij konden er zeer weinig tegenover stellen.

De tweede wedstrijd tegen Bieslo was een gelijkopgaande wedstrijd met als resultaat een 0 - 0 gelijkspel. Tegen deze tegenstander werden er ook kansen gecreƫerd maar helaas niet benut. Iedereen ging in deze wedstrijd voorop in de strijd en de duels werden ingegaan om te winnen. Bieslo kwam tot enkele kansen maar door goed te verdedigen en goed keeperswerk van Els wisten we achterin de 0 te houden. Helaas wisten we voorin niet te scoren ondanks dat Manon 3 mogelijkheden kregen maar de doelvrouw van Bieslo niet wist te passeren.

De derde en laatste wedstrijd speelden we tegen SVH'39/Roerdalen en ook deze wisten we niet te winnen. De 1 - 0 werd gemaakt door een speelster die op 5 meter van de goal ballen af stond te wachten terwijl het spel op het middenveld bezig was. de andere 2 doelpunten werden gescoord uit harde afstandsschoten. Ondanks de 3 - 0 nederlaag speelden ook in deze wedstrijd behoorlijk want met goed combinatiespel kwamen ook wij tot kansen. Helaas belande een schot van Demi tegen de paal en als Laura iets harder had ingeschoten was de nul misschien van het bord verdwenen. Ook het inschuiven van Imke en eventueel Sandra leidde niet tot een succes.

Ondanks het harde werken en bij vlagen aardig voetbal wisten we ook vandaag maar 1 punt te behalen. Het scoren blijft voor ons een groot probleem want als we enkele kansen die we kregen wel hadden benut had er net iets meer ingezeten. We zullen zeggen dat dit bewaren voor onze volgende wedstrijden want die spelen zich namelijk af in Swartbroek en worden gespeeld op vrijdag 26 oktober. We hopen op veel steun van het publiek wat trouwens ook in uitwedstrijden altijd aanwezig is.