Wedstrijdverslagen vrijdag 26 oktober gespeeld bij RKSVV in Swartbroek

Op deze regenachtige avond speelden we de derde ronde in deze competitie op ons eigen sportpark. Er waren heel wat toeschouwers naar Molenzicht gekomen om onze meiden aan te moedigen. We begonnen tegen SVH'39/Roerdalen de ploeg die ons tot nu toe alle punten had afgesnoept maar vandaag lukte het hun niet. We begonnen geconcentreerd aan deze wedstrijd en gaande kwamen er ook enkele kansjes wat nog niet tot een doelpunt kwam. Maar na 10 minuten kwamen we toch op voorsprong een vrije schop werd door Imke kiezelhard achter de doelvrouw in de korte hoek geschoten. Helaas konden we de voorsprong niet lang vasthouden want enkele minuten later kwam een speelster van SVH/Roerdalen na enkele speelsters van ons het bos in te hebben gestuurd vrij voor Els en ook zij schoot de 1-1 tegen de touwen. Wat beide teams ook probeerde tot doelpunten kwamen ze niet meer en stond er na 20 minuten een terechte 1-1 eindstand op het bord.

De tweede wedstrijd tegen SNA bracht ons geen punt want net als in de andere wedstrijden tegen hun konden we ook vandaag geen vuist maken en we verloren dan ook verdiend met 3-0. Ondanks dat we er alles aan deden om er iets moois van te maken is het klasse verschil met hun toch wel iets te groot voor ons.

De derde wedstrijd tegen Bieslo hadden we ons voorgenomen om tot onze eerste overwinning te komen maar helaas het was ons niet gegund. We kwamen goed uit de startblokken maar het was Bieslo die op een 1-0 voorsprong kwam. Een op het eerste oog houdbare bal werd door Els verkeerd ingeschat en de bal plofte tegen het net. We probeerde nu nog sterker de aanval te zoeken en een kans van Laura werd door de keepster. De beste kans was voor Manon. Nadat Demi bijna het hele veld was overgestoken koos voor een pass op Manon (en niet zelf te schieten) en deze wist de bal te raken maar verdween de bal rakelings langs de verkeerde kant van de paal.

Ook vandaag behaalden we ondanks het geweldige supporteren van het in grote getale aanwezige publiek maar 1 punt. De derde helft was wel voor ons want op de White Party die de dames na de wedstrijden hadden georganiseerd bleef het nog lang gezellig druk wat de sfeer zeker ten goede kwam.