Nieuwe trainer RKSVV: Ben Labyed

Onze nieuwe trainer Ben Labyed stelt zich voor:

Beste leden en vrijwilligers van R.K.S.V.V. 

Middels deze weg wil ik mijzelf graag voorstellen als nieuwe hoofdtrainer van uw club voor het seizoen 2023/2024.
Mijn naam is Ben labyed, 66 jaar oud en woonachtig in Heerlen. Ik ben getrouwd, heb kinderen en kleinkinderen.

Mijn trainerscarrière is 28 jaar geleden begonnen bij V.V. Schaesberg (1e klas), voorheen R.K.O.N.S. in Landgraaf. Vervolgens heb ik diverse senioren en jeugdteams van alle leeftijdscategorieën getraind in parkstad Limburg (14 clubs in totaal).
Ik ben in het bezit van het KNVB diploma TC 3. Momenteel ben ik actief als assistent trainer van het 1e elftal van V.V. Spaubeek (3e klas Zondag). 

Ik ben een sociale, ambitieuze en gedreven trainer. Als persoon ben ik oprecht en makkelijk benaderbaar. Als trainer speel ik graag aanvallend voetbal en heb ik een duidelijke visie. Ik vind het belangrijk dat er een goede sfeer is binnen het team. Tevens werk ik graag samen met andere trainers, begeleiders en het bestuur. Tijdens wedstrijden ben ik rustig en observerend om per individu, per linie en als team te kijken wat het beste werkt. Op het trainingsveld ben ik dominant en probeer ik wedstrijd echte situaties na te bootsen. Daarbij maak ik gebruik van aanvallende en verdedigende spelprincipes. Ik probeel mijn speelwijze de perfectioneren middels gevarieerde (tactische) spelvormen, met en zonder bal. Indien nodig, pas ik mijn strijdplan aan aan de tegenstander. 

Ik ben blij en trots de kans te hebben gekregen om bij R.K.S.V.V. als hoofdtrainer aan de slag te gaan. Ik kijk er naar uit om de spelers en vrijwilligers te ontmoeten en er een mooi en sportief seizoen van te maken. 

Vriendelijke groet,
Ben Labyed