Nieuwe trainer Andre Borgers

RKSVV verwelkomt Andre Borgers als hoofdtrainer voor het seizoen 2024/2025

RKSVV is verheugd om de benoeming van Andre Borgers aan te kondigen als de nieuwe hoofdtrainer voor het komende seizoen. Met een indrukwekkende staat van dienst en een passie voor voetbal die ongeëvenaard is, brengt Borgers een schat aan ervaring en expertise naar de club.

Borgers staat bekend om zijn vermogen om het beste uit zijn spelers te halen en om een omgeving te creëren waarin talent gedijt. Zijn toewijding aan voetbalontwikkeling en zijn focus op het behalen van resultaten maken hem de perfecte kandidaat om RKSVV naar nieuwe hoogten te leiden in het komende seizoen.

“Ik ben enorm enthousiast om aan boord te komen bij RKSVV en om de uitdaging aan te gaan als hoofdtrainer”, aldus Andre Borgers. “Samen met het team, de staf en de supporters zullen we hard werken om onze doelen te bereiken en een opwindend seizoen te beleven.”

RKSVV kijkt uit naar een succesvolle samenwerking met Andre Borgers en is ervan overtuigd dat zijn leiderschap en visie de club naar grootse prestaties zullen leiden.