Rkmsv – Rksvv = 4-2

Op deze zonnige zondagochtend hebben we na een nederlaag de rode lantaarn overgenomen van de mannen uit Meijel.

Het eerste bedrijf viel er voor de toeschouwers weinig opwindends te beleven. Het waren de gastheren die nog het meeste initiatief toonden. Echte kansen vielen echter nauwelijks te noteren. Regelmatig leek de tegenstander door onze verdediging te snijden, maar telkens stond daarbij een speler buitenspel; uiteraard zagen hun dat anders. Wij stelden hier een verdwaald schot van Samir tegenover. Het was dan ook niet verrassend dat we met de brilstand de rust in gingen.

De tweede helft was een heel stuk boeiender. Er waren nog maar drie minuten gespeeld toen een verdediger zijn eigen doelman verraste met een prachtige terugspeelbal, die met een mooie curve over de verbaasde doelman in het doel verdween; 0-1. De mannen uit Meijel begonnen steeds meer druk te zetten en dat resulteerde na tien minuten spelen in de verdiende gelijkmaker. Daarna golfde het spel op en neer en was het moeilijk te voorspellen wie er met de zege vandoor zou gaan. Het was helaas de thuisploeg die rond de twintigste minuut de voorsprong wist te pakken. Toen het even later, na een duidelijk geval van buitenspel, 3-1 werd leek de strijd gestreden. Toch kregen we nog even hoop toen Mayki, vier minuten voor tijd, met een prachtige volley vanaf 30 meter de keeper kansloos liet. Die hoop werd echter al snel de grond ingeboord toen twee minuten later, na geblunder in onze defensie, de 4-2  werd gescoord. Dit was tevens de eindstand.

Na een matige partij voetbal van onze kant moesten we terecht met lege handen naar huis.

Volgende week komt Heythuysen in Swartbroek op bezoek. Dit is de enige ploeg die we tot nog toe deze competitie wisten te verslaan; dus wie weet.