Rksvv – Rkmsv = 3-3

Na een boeiende wedstrijd hebben we ons eerste punt van de competitie weten te behalen, hoewel het er ook drie hadden mogen (moeten) zijn.

Na een ietwat afwachtend begin waarbij het spel zich vooral op het middenveld afspeelde was het Samir die voor het eerste hoogtepunt van de wedstrijd zorgde. Helaas belandde zijn schot op de lat. Het was diezelfde Samir die even later (na een kwartiertje spelen) alsnog de score wist te openen; zeker niet onverdiend. In het verdere verloop van de eerste helft kregen beide teams nog enkele kansen (kopbal van de gasten uit Meijel op de kruising), maar gescoord werd er niet meer zodat we met een 1-0 voorsprong de rust in gingen.

In de tweede helft waren wij de bovenliggende partij, maar diverse kansen werden onbenut gelaten. We hadden daarbij pech dat we tot tweemaal toe de paal en lat raakten, De ongeschreven voetbalwet deed zich ook nu weer gelden. Als je zelf niet scoort doet de tegenstander dat wel. Na een klein kwartiertje spelen was het inderdaad zover. We konden dus weer vanaf nul beginnen. Het werd zelfs nog erger toen de gasten tien minuten voor tijd de 1-2 binnen wisten te koppen. We gooiden er nog een schepje extra bovenop en dat resulteerde enkele minuten later in de gelijkmaker. Na een strakke voorzet van Nick V. was het Samir die fraai binnen kopte. We gingen op zoek naar de beslissende derde treffer, maar wederom waren het de mannen uit Meijel die, enkele minuten voor tijd, wisten te scoren. Een nieuwe nederlaag leek aanstaande, maar gelukkig was daar nog Nick V. die met een hard schot op de valreep nog de 3-3 wist aan te tekenen.

Na een leuke en sportieve pot voetbal hebben we vandaag de punten eerlijk verdeeld. Als wij alle kansen die we hebben gekregen hadden benut hadden we zondermeer aan het langste eind getrokken, maar het mocht niet zo zijn.

Dank aan good old Sven, die vandaag ons doel wilde verdedigen en dat met verve deed.

Volgende week wacht de moeilijke uitwedstrijd in en tegen Heythuysen, maar niks is onmogelijk.